Sháníte produkt a v e-shopu ho nevidíte? Kontaktujte nás zde -> pomůžeme vám ho sehnat :-)

Aktuální průměrná doba vyřízení objednávky je 1-4 pracovní dny od přijetí objednávky.
Logo
Potřebujete poradit?
(Po-Pá, 8:30-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
03.05.2022
Rozvaděč elektroměrový, 1x dvojsazbový, 3-fázový, plechový, na zazdění
NOVĚ V NAŠÍ NABÍDCE Rozvaděč elektroměrový,RE/Z/101HS, plechový, 3-fázový, 1x dvousazbový, ČEZ, E.ON, barva světle šedá Pro hlavní a podružné mě... číst celé
17.01.2022
ABB, Swing®, Swing®L - nové produkty s IP 44
Nově přidáný vypínače a zásuvky ABB, Swing®, Swing®s krytím IP 44. číst celé
01.01.2020
Inovované jističe PL7 (se zámečkem)
Představujeme Vám novinku v sortimentu, inovované jističe PL7 od firmy EATON. Inovované provedení jističů PL7 se zámečkem plně vyhovuje připojovacím ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jističe PL7 vs. PXL
Představujeme srovnání německé varianty jističů PXL s českými PL7. číst celé
Chrániče PF7 vs. PXF
Představujeme srovnání německé varianty proudových chráničů PXF a českými PF7. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jističe PL7 vs. PXL
Jističe PL7 vs. PXL
Představujeme srovnání německé varianty jističů PXL s českými PL7. číst celé
Chrániče PF7 vs. PXF
Chrániče PF7 vs. PXF
Představujeme srovnání německé varianty proudových chráničů PXF a českými PF7. číst celé

Kde nás najdete

Budovcova 453/50

(vchod z ulice Chelčického)

Poděbrady, 290 01

Kontakty
Logo
Elektro Malínský
Vítězslav Malínský
(Po-Pá, 8:30-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz