⚡ Aktuální průměrná doba vyřízení objednávky je 2-4 pracovní dny od přijetí objednávky. Děkujeme za pochopení. ⚡

Logo
Potřebujete poradit?
(Po-Pá, 8:30-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
14.03.2021
Registrace provedené ve starém e-shopu
Vážení zákazníci veškeré aktivní registrace provedené ve starém e-shopu jsou platné. Pro přihlášení je pouze nutné si vytvořit nové heslo - v příhláš... číst celé
01.01.2021
Recyklační příspěvek na daňovém dokladu
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že od 1.1.2021 vzešel v platnost nový zákon č. 542/2020 Sb., který uvádí v § 73 nové povinnosti při pr... číst celé
01.01.2020
Inovované jističe PL7 (se zámečkem)
Představujeme Vám novinku v sortimentu, inovované jističe PL7 od firmy EATON. Inovované provedení jističů PL7 se zámečkem plně vyhovuje připojovacím ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jističe PL7 vs. PXL
Představujeme srovnání německé varianty jističů PXL s českými PL7. číst celé
Chrániče PF7 vs. PXF
Představujeme srovnání německé varianty proudových chráničů PXF a českými PF7. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jističe PL7 vs. PXL
Jističe PL7 vs. PXL
Představujeme srovnání německé varianty jističů PXL s českými PL7. číst celé
Chrániče PF7 vs. PXF
Chrániče PF7 vs. PXF
Představujeme srovnání německé varianty proudových chráničů PXF a českými PF7. číst celé

 

Kde nás najdete

Budovcova 453/50

(vchod z ulice Chelčického)

Poděbrady, 290 01

Kontakty
Logo
Elektro Malínský
Vítězslav Malínský
(Po-Pá, 8:30-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz